Εξατομικευμένες εκδρομές υψηλού επιπέδου,προσφέροντας στους ταξιδιώτες
μια σπάνια και αποκλειστική εμπειρία του κόσμου όπως θα έπρεπε.

boat-island-phuket

Ταξίδια στο Εξωτερικό

Μαζί θα οργανώσουμε τα ταξίδια που πάντα ονειρευόσασταν και θα γνωρίσουμε μέρη και πολιτισμούς. Τα ταξίδια σας στο εξωτερικό θα γίνουν πιο εύκολα από ποτέ! Σχεδιάζουμε με μεγάλη προσοχή και προσήλωση την κάθε λεπτομέρεια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και να απολαύσετε το ταξίδι σας, χωρίς περιττές σκέψεις.

 

crete

Ταξίδια στην Ελλάδα

Ανακαλύψτε τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Γνωρίστε τις πιο μαγικές παραλίες, τα καλύτερα ξενοδοχεία, την φημισμένη γαστρονομία. Εξερευνήστε τα λουσμένα στο φως νησιά, αφήστε το γαλάζιο σας να αγκαλιάσει και να σας χαρίσει συγκλονιστικές στιγμές.

Luxury Travel Market

Ταξίδια Luxury

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την οργάνωση πολυτελών και υπερπολυτελών ταξιδίων. Γνωρίστε τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας με απόλυτη άνεση και μοναδικές παροχές.

Διασχίστε το απέραντο γαλάζιο με πολυτελή γιοτ, απολαύστε στιγμές χαλάρωσης σε 5άστερα ξενοδοχεία. Δοκιμάστε γαστρονομικές  δημιουργίες των καλύτερων εστιατορίων, βραβευμένων και διεθνώς αναγνωρισμένων.

1_A4xQA0wDyNm1GF-kWAzIlQ

Ecotourism

Μία εναλλακτική μορφή τουρισμού κάνει τα πρώτα της βήματα και στην Ελλάδα. Ο οικοτουρισμός είναι εδώ και θα σας μαγέψει! Μαζί θα οργανώσουμε ταξίδια στην παρθένα φύση. Θα επισκεφτούμε γνωστά και άγνωστα μέρη της χώρας μας με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη φύση.

r10_2x_bachelorette-live-love-travel

Θεματικά Ταξίδια

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την οργάνωση ταξιδίων με ιδιαίτερη θεματολογία. Bachelor και bachelorette, ταξίδια αποφοίτησης και πολλά άλλα…

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις επιθυμίες σας και να τις κάνουμε πραγματικότητα με τον ομορφότερο τρόπο.

edit-ranchovalencia

Ταξίδια Spa & Wellness

Γνωρίστε προορισμούς ειδικά σχεδιασμένους για Spa & Wellness. Ειδικοί προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό που στόχο έχουν την ευεξία και χαλάρωση.

Κάντε γιόγκα και διαλογισμό, κινησιοθεραπεία, θαλασσοθεραπεία αλλά και πολλές άλλες θεραπευτικές πρακτικές.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε ταξίδια μαγικά. Ταξίδια σχεδιασμένα πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας…

Η οργάνωση ενός ατομικού ταξιδιού είναι πολύ σημαντικοί τόσο για τον ταξιδιώτη όσο και για αυτόν που το διοργανώνει.

Αφεθείτε στην φαντασία σας και πείτε που έχετε ονειρευτεί να πάτε και τι θέλετε να κάνετε στον προορισμό σας. Ενημερώστε για την διάρκεια του ταξιδιού σας και την εποχή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι. Τέλος πολύ σημαντικό είναι να έχουμε ένα προϋπολογισμό για το ταξίδι σας.  Αν έχετε τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω τότε θα σας ταξιδέψω με βάση τις επιλογές που μου έχετε δώσει.