Οργανώνουμε τις ωραιότερες οικογενειακές διακοπές,
με γνώμονα τις επιθυμίες & τις ανάγκες σας

happy family with kids hands up on tropical beach

Οικογενειακά πακέτα διακοπών στην Ελλάδα

Χτίστε αναμνήσεις με τα παιδιά σας!

Το γραφείο μας είναι εδώ για να απαλλάξει τους γονείς από το άγχος της οργάνωσης των οικογενειακών διακοπών.

Αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε μοναδικούς προορισμούς σε νησιωτική αλλά και ηπειρωτική Ελλάδα, χαμηλά σε κόστος αλλά υψηλά σε παροχές.

2081438628_1005BZ_1915GV-small1

Οικογενειακά πακέτα διακοπών στο Εξωτερικό

Η οργάνωση οικογενειακών διακοπών στο εξωτερικό πολλές φορές είναι μεγάλος πονοκέφαλος για τους γονείς.

Το άγχος του αναπάντεχου, η αγωνία της ξένης χώρας αλλά και γλώσσας, πάντα ανησυχεί και προβληματίζει.

To travel-me.gr είναι εδώ να σηκώσει αυτά τα βάρη, να σας προστατεύσει και να σας οργανώσει. Αφήστε πάνω μας όλα τα άγχη και απολαύστε πρωτόγνωρες εμπειρίες με τα παιδιά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε μαζί το πιο όμορφο ταξίδι

Όταν η οικογένεια θέλει να πάει διακοπές πολλοί παράγοντες είναι αυτοί που δυσκολεύουν τους γονείς. Πρώτο και βασικό είναι το κόστος , έπειτα η απόσταση, αν υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά, αν στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει νοσοκομείο και πολλά ακόμα που οι γονείς σκέφτονται πριν καταλήξουν στον μέρος των οικογενειακών διακοπών τους. Γονείς μην αγχώνεστε !! Το Travel – me σας προτείνει ανάλογα τις απαιτήσεις σας το καλύτερο μέρος στην οικονομικότερη τιμή για να κάνετε τις οικογενειακές σας διακοπές αξέχαστες. Αυτό που έχετε να κάνετε πρωτίστως είναι να μας πείτε πότε θέλετε να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας και ποιο είναι το μέγιστο ποσόν που επιθυμείτε να δώσετε. Το Travel-me θα σας καθοδηγήσει και θα σας δώσει λύσεις για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.