Λίγα λόγια για εμάς

Η πρώτη μου εμπειρία ως τουρίστας ήταν σε ηλικία των 6 ετών, όταν  μπήκα στο αεροπλάνο για να πάω στο νησί μου, την Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά. Η αίσθηση που ένοιωσα ως παιδί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να περιγράψω. Νόμιζα ότι μπορούσα να αγγίξω τα σύννεφα και η παιδική μου φαντασία με έκανε να φαντάζομαι πόσα πλάσματα υπάρχουν στον ουρανό και πόσο πολύ θέλω με κάθε τρόπο να εξερευνήσω όλα εκείνα τα μικρά νησάκια που έβλεπα από το παράθυρο της θέσης μου.

Το μικρόβιο λοιπόν μπήκε από τότε μέσα μου,  χωρίς ακόμα να καταλάβω ότι αυτό θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου .

Ταξιδεύοντας όλα μου τα καλοκαιριά στα Χανιά, με κάθε μέσο καράβι ή αεροπλάνο, όλες μου οι συναναστροφές ήταν πολυποίκιλες. Τουρίστες από όλο τον κόσμο περπατούσαν  δίπλα μου, μιλώντας στην γλώσσα τους και παρόλο που δεν καταλάβαινα τί έλεγαν, χρησιμοποιώντας την φαντασία μου, σκεφτόμουν : «τι ωραία που τραγουδούν !!»  Έτσι κατάλαβα ότι αυτό που θέλω να ακολουθήσω είναι τα λόγια των τραγουδιών όσων περισσότερων χωρών μπορώ.

Έτσι, η απόφαση μου να σπουδάσω και να ασχοληθώ με τον τουρισμό ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, κάτι που με οδηγούσε μόνο του! Εγώ απλώς το ακολουθούσα, διότι είχα αρχίσει να το αγαπώ και να συναρπάζομαι με καθετί καινούριο που μάθαινα. Έχοντας, λοιπόν, αποφοιτήσει το 2002 στο τμήμα Οικονομία & Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Κρήτης, έκανα το πρώτο βήμα στο όνειρο μου.

Η εμπειρία και η προϋπηρεσία μου μετράει σχεδόν 20 χρόνια σε όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου και σχεδόν σε όλα τα τμήματα ενός τουριστικού γραφείου.  Η αγάπη μου για τα ταξίδια και η χρόνια εμπειρία με καθοδήγησαν στο μεγάλο βήμα. Να ανοίξω το δικό μου τουριστικό γραφείο ώστε να μπορέσω με συνέπεια και σωστή καθοδήγηση να προτείνω στους συνταξιδιώτες μου αυτό που ονειρεύονται.  Να γίνουν τα ταξιδιωτικά  τους όνειρα πραγματικότητα.

Στόχος μου είναι ο συνταξιδιώτης μου να μοιράζεται μαζί μου όσα περισσότερα δεδομένα και σκέψεις έχει στο μυαλό του (κόστος ταξιδιού, προτιμήσεις, διασκέδαση, όνειρα), ώστε να του παρέχω/προσφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να τον αφήσω να με ταξιδέψει πρωτίστως με τις ιδέες του και τα όνειρα του, και εγώ ακολούθως με την σειρά μου να τον καθοδηγήσω με βάση τις επιθυμίες του, ώστε να υλοποιηθούν!

Το Travel-me είναι μια ιδέα χρόνων που μετά από πολλή σκέψη και απόκτηση γνώσης ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί!

Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις πως όταν πραγματοποιείς ένα ταξίδι είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, θέλεις να υπάρχει κάποιος που σε οποιοδήποτε πρόβλημα σού παρουσιαστεί, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστεί και να λυθεί  και δεν θα σε παραπέμψει σε τηλεφωνητή.

Το Travel-me λειτουργεί όλο τον χρόνο, όλες τις ώρες.

Στο Travel-me όλοι είμαστε συνταξιδιώτες.