Οργάνωση επαγγελματικών Ταξιδίων

Το Travel-me προσαρμόζει και πραγματοποιεί κάθε σας ανάγκη.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ο έλεγχος των εξόδων στα επαγγελματικά ταξίδια και η παροχή ποιότητας υπηρεσιών. Το γραφείο μας συνδυάζει αυτούς τους δύο βασικούς παράγοντες για τις επιχειρήσεις και  δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά πακέτα για το επαγγελματικό σας ταξίδι.
Ποιος σας είπε ότι τα επαγγελματικά ταξίδια πρέπει να είναι ασυμβίβαστα ακριβά? Στο Travel-me προσαρμόζουμε κάθε τι που μας ζητάτε στα οικονομικά σας βαλάντια.

Έχοντας γνώση και πρωτίστως κατανόηση για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένα επαγγελματικό ταξίδι, σε συνδιασμό αρκετές φορές με τον προγραμματισμό της τελευταίας στιγμής και με τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα, το Travel –me θα σας προτείνει την κατάλληλη λύση δίνοντας προτεραιότητα ώστε να έχετε μια άρτια προσφορά στο σωστό χρόνο αλλά και στην πιο προσιτή τιμή.

Το γραφείο μας θα σας προτείνει ευέλικτα και ανταγωνιστικά αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών σε προσιτές τιμές, ενοικίαση αυτοκινήτου ή ακόμα και την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο.

Λαμβάνοντας υπόψη την διαφορά που υπάρχει ενός επαγγελματικού ταξιδιού από ένα ταξίδι αναψυχής, το Travel-me μελετά προσεχτικά και προτείνει τις πιο ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οργανώστε το επόμενο επαγγελματικό ταξίδι
ή συνέδριο.

Ασφάλεια Ταξιδίου

Εξυπηρέτηση 24/7

Προσωποποιημένες παροχές