Οργανώνουμε την ωραίοτερη μέρα της ζωής σας,
για να είναι υπέροχη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια...

wed9

Το νυφικό…

Η ομορφότερη μέρα της ζωής σας, πρέπει να συνοδεύεται από το ομορφότερο νυφικό.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να βρουν και να σας κλείσουν τα απαραίτητα ραντεβού με οίκους νυφικών.

Η επιλογή του νυφικού των ονείρων σας, γίνονται λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την αισθητική αλλά και τα οικονομικά σας.

wed11

Χώρος δεξίωσης

Περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια, τους φίλους και γενικότερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα θέλετε η τελετή αλλά γενικότερα ο χώρος δεξίωσης να είναι ο πλέον κατάλληλος για την υποδοχή των καλεσμένων σας.  Ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκεπτών, θα σιγουρευτούμε ότι όλοι θα αισθανθείτε υπέροχα.

Ο χώρος που θα επιλέξουμε θα είναι στολισμένος αντίστοιχα με το θέμα του γάμου αλλά και μέσα στα οικονομικά πλαίσια που εσείς θα ορίσετε.

wed3-500x500

Catering

Η επιλογή του φαγητού και κατ’ επέκταση του catering είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην οργάνωση του γάμου σας.

Εμείς είμαστε εδώ να σας προτείνουμε, τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, αναλογιζόμενοι πάντα τις γευστικές προτιμήσεις σας, αλλά και το budget που μπορείτε να διαθέσετε.

1559884190_shutterstock_543298273.jpg

Το γαμήλιο ταξίδι

Η κοινή ζωή σας θα ξεκινήσει με το γαμήλιο ταξίδι σας. Ένα ταξίδι όλο μέλι, όπως λέγαμε παλιά. Η μακρόχρονη εμπειρία που απέκτησα δουλεύοντας στο Wedding Tours για τουλάχιστον 10 χρόνια, μου δίνει το πλεονέκτημα να σας κατευθύνω στα σωστά βήματα για την οργάνωση του γαμήλιου ταξιδιού σας. Το γαμήλιο ταξίδι για το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και ξεχωριστό.  Ζήστε το και πραγματοποιήστε όπως εσείς ονειρεύεστε γιατί οι αναμνήσεις από τα ταξίδια μας θα μας ακολουθούν για πάντα.    Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε μαζί το πιο όμορφο ταξίδι

    Ο γάμος είναι ένα σκαλοπάτι για το ζευγάρι που το οδηγεί σε νέα παραμυθένια μονοπάτια. Κάθε ζευγάρι έχει φανταστεί το γεγονός αυτό με διαφορετικό τρόπο. Εμείς στο travel-me έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τον γάμο που επιθυμείτε στα χρήματα που διαθέτετε. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μου και εσείς απλά απολαύστε και ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα για το πάρτι της ένωσης σας.

    Το Travel-me σας παρέχει γκάμα επιλογών ανάλογα το κοστολόγιο που θέλετε να δαπανήσετε για τον γάμο σας.  Ένα σκαλοπάτι ακόμα, που οδηγεί σε μια κοινή ζωή που έχει ονειρευτεί κάθε ζευγάρι. Σε αυτό το σκαλοπάτι θέλουμε να σας κρατάμε το χέρι και να σας βοηθήσουμε να μην δαπανήσετε παραπάνω χρήματα από όσα πραγματικά πρέπει.